Video

25.000 mensen gaan los op The Flying Dutch in Eindhoven [FOTO’S]

31 mei 2015 om 10:45 • Aangepast 21 november 2020 om 18:07
nl
Op een uitverkocht The Flying Dutch in Eindhoven stonden zaterdag 25.000 man los te gaan op de muziek van de allerbeste Nederlandse dj’s. Hardwell, Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, allemaal zweepten ze met hun klanken de bezoekers op Strijp-S op.
Profielfoto van
Geschreven door

De kaarten voor het evenement waren binnen drie dagen uitverkocht. Voor de mensen die naast een kaartje grepen, was er een troost: het evenement was ook te zien in een livestream.

Op drie locatiesWant dat is het unieke aan dit evenement: het vond zowel in Amsterdam, Rotterdam als Eindhoven plaats. In Amsterdam was het Olympisch Stadion de feestlocatie en in Rotterdam was dat Ahoy.

Wachten op privacy instellingen...

De dj’s werden per helikopter van locatie naar locatie gevlogen om zo overal te kunnen optreden. Op de drie evenementen samen waren zo’n 100.000 man aanwezig.

Wachten op privacy instellingen...

Voor Armin van Buuren was Strijp-S bekend terrein. "Hier zitten de mensen die mijn visuals maken, dus ik ken het gebied. Het is prachtig." In Eindhoven verzorgde Bredanaar Hardwell het afsluitende optreden. Om elf uur werd het festival afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.