Gebroken arm en blauw oog: agressieve wielrenner in Zevenbergen gezocht die jongens van fiets mepte

31 mei 2015 om 15:33
nl
De politie is op zoek naar een agressieve wielrenner die twee jongens van dertien jaar in de omgeving van Etten-Leur en Zevenbergen heeft mishandeld. Eén van de slachtoffers van de mishandeling liep een blauw oog op, de ander een gebroken arm.
Geschreven door

De politie is op zoek naar de wielrenner en is benieuwd naar zijn kant van het verhaal. De laatste mishandeling gebeurde donderdag rond halfnegen ’s ochtends. Een 13-jarige jongen uit Etten-Leur fietste toen, samen met drie vrienden, op het fietspad van de Zevenbergseweg / Leursedijk.
Blauw oogZe kwamen van de jachthaven en fietsten richting de molen. De jongen werd opeens geslagen door de wielrenner die hem inhaalde. Het slachtoffer liep daarbij een blauw oog op. Hij heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling.
De eerste mishandeling vond half april plaats. Toen zou een 13-jarige jongen uit Etten-Leur 's middags rond drie uur door dezelfde wielrenner van zijn fiets zijn geduwd. Dit gebeurde op een weg tussen Zevenbergen en Etten-Leur, ter hoogte van de brug.
Dezelfde manDe jongen hield aan zijn val een gebroken arm over. Volgens de politie zou het in beide gevallen gaan om dezelfde man: een kale man van middelbare leeftijd, met een dun postuur, op een wit met zwarte racefiets. De man droeg rood met witte kleding.
De politie komt graag in contact met deze wielrenner, om zijn kant van het verhaal te horen. Ook mensen die de wielrenner denken te kennen, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.