Brute straatroof: overvaller met vieze tanden blijft Eindhovenaar (20) slaan totdat hij geld geeft

31 mei 2015 om 18:24
nl
Een 20-jarige Eindhovenaar is zaterdagochtend slachtoffer geworden van een brute straatroof. De man fietste even voor acht uur over het Diepmeerven in Eindhoven, toen uit één van de zijstraatjes twee mannen aan kwamen lopen die hem vroegen te stoppen. Zij eisten geld en lieten de Eindhovenaar niet gaan.
Geschreven door

Het slachtoffer wilde zijn geld niet geven, waarop hij van de fiets werd gerukt en op de grond viel. Eén van de mannen ging boven op het slachtoffer zitten en de ander ging op één van zijn handen staan en bleef tegen de hand stampen.
Toen het slachtoffer uiteindelijk geld gaf, zijn de daders ieder in een andere richting weggelopen. De één liep in de richting van de Geldropseweg en de ander richting Floralaan Oost. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen aan zijn hand.
SignalementEén van de daders heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 35 jaar, is 1,80 meter lang en heeft een stevig postuur. Hij heeft opvallend grote oren, dikke wenkbrauwen, donkere ogen en vieze tanden. Hij had kort gemillimeterd haar met bovenop een kaal plekje en droeg een zwarte trainingspak.
De tweede dader is ook ongeveer 1,80 meter lang, heeft een stevig postuur met een buikje en is naar schatting 25 jaar. Hij heeft zijn haar aan de zijkant van zijn hoofd kort geschoren en bovenop draagt hij het iets langer. Wie meer weet over de brute straatroof, wordt verzocht te bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.