NAC-trainer Robert Maaskant biedt ontslag aan na degradatie: 'Het is me niet gelukt'

31 mei 2015 om 19:43 • Aangepast 21 november 2020 om 18:06
nl
Robert Maaskant stapt op als trainer van NAC Breda. "Ik ga mijn ontslag bij het bestuur aanbieden", zei hij zondag nadat zijn ploeg was gedegradeerd uit de eredivisie. "Ik geef de club de mogelijkheid om niet met me verder te gaan."
Profielfoto van
Geschreven door

"Ik ben verantwoordelijk voor deze ploeg", zei hij na de nederlaag van zijn ploeg in finale van de play-offs tegen Roda JC (1-2). "Het is me niet gelukt."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

'Het doet zeer'"Vandaag hadden we eigenlijk moeten winnen. Het is te vroeg om een schuldige aan te wijzen. We hadden gelijk kunnen spelen. We zijn gewoon niet goed genoeg geweest. Het doet zeer", aldus Maaskant.
Maaskant keerde halverwege het seizoen terug bij NAC om de club in de eredivisie te houden. Nu wacht de Jupiler League. "Dit is rampzalig voor de organisatie. Er zullen gedwongen ontslagen vallen, spelers zullen vertrekken omdat we ze niet meer in huis kunnen houden, het zal een totaal andere plaats worden. We moeten dingen gaan schrappen. Het zij zo." De komende periode blijft Maaskant bij NAC om een goede organisatie en spelersgroep achter te laten.

Wachten op privacy instellingen...App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.