NAC-personeel moet salaris inleveren, directeur Justin Goetzee blijft en levert ook in

1 juni 2015 om 13:43 • Aangepast 21 november 2020 om 18:06
nl
De degradatie van NAC Breda heeft onherroepelijk gevolgen voor de medewerkers van de Bredase voetbalclub. Deze week wordt duidelijk hoeveel ontslagen er zullen vallen. Algemeen directeur Justin Goetzee laat aan Omroep Brabant weten dat hij blijft bij NAC en 12,5 procent salaris inlevert.
Profielfoto van
Geschreven door

De personeelsleden die van de directie mogen blijven, moeten naar alle waarschijnlijkheid allemaal salaris inleveren. Hoofdtrainer Robert Maaskant bood direct na de verloren wedstrijd tegen Roda JC zijn ontslag aan.

Wachten op privacy instellingen...

ZIE OOK: 'Kin omhoog, borst vooruit en zo snel mogelijk promoveren', NAC Breda ontwaakt na nachtmerrie
'Wij hebben vertrouwen in Maaskant'Bij het ontslag dat Maaskant heeft aangeboden heeft de directie van NAC zich nog niet definitief neergelegd. “Hij heeft echt wel wat veranderd en teweeg gebracht. Wij hebben vertrouwen in de trainer. We willen wel met hem door maar of het ook kan, weet ik nog niet", zei Goetzee zondag na de wedstrijd.
Na de wedstrijd twijfelde Goetzee of hij zelf ook zijn ontslag moest aanbieden, maar inmiddels is duidelijk dat de directeur aanblijft.

Wachten op privacy instellingen...

Beslist in verlengingMet de 1-0 voorsprong van het eerste duel liet NAC het initiatief aan Roda JC, dat de bal veel makkelijker liet rondgaan. Mitchel Paulissen beloonde het overwicht van de Limburgers vlak voor rust met de openingstreffer (0-1).
Ook in de tweede helft was Roda JC de betere ploeg. In de verlenging scoorden beide clubs nog een keer en omdat uitdoelpunten dan zwaarder tellen was de degradatie van NAC een feit.
ZIE OOK: NAC Breda degradeert naar Jupiler League: een overzicht van het rampjaar
Rellen na degradatieDe overwinning van Roda JC was terecht, maar zuur voor de fanatieke supportersschare van NAC. Een deel van de supporters kon zich niet beheersen en zocht ruzie met de politie. De ME voerde charges uit. Tien relschoppers zijn opgepakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.