Jochies stelen bestelbussen en gaan er spookrijdend vandoor in Uden - Omroep Brabant

Jochies stelen bestelbussen en gaan er spookrijdend vandoor in Uden

1 juni 2015 om 16:19
nl
Drie minderjarige jongens zijn zondag opgepakt omdat ze twee bestelbussen hadden gestolen in Uden. Na de diefstal gingen ze er met de voertuigen vandoor. De eigenaar van de bestelbussen wist de wagens zelf terug te vinden dankzij een 'track-and-trace'-systeem.
Geschreven door

Bij het bedrijf aan de Parallelweg misten twee bestelbussen. De eigenaar zag dat de wagens waren gestolen en ging de daders achterna via zijn volgsysteem.
Op een gegeven moment zag hij de jonge dieven voorbij rijden in een van de gestolen bussen. Toen belde de eigenaar de politie.
SpookrijdenDe jongens gaven gas bij en reden op de Julianastraat een rotonde op als spookrijder. Op het Willem-Alexanderhof lieten ze de bus achter en gingen er te voet vandoor. Heel ver kwamen ze niet, want de politie pakte de twee broers (13 en 15) en hun vriendje (14) op.
Ze zijn na verhoor weer vrijgelaten, maar blijven verdacht. De politie vermoedt dat meerdere voertuigen schade opliepen door het rijgedrag van de jongens. De eigenaren kunnen zich melden bij de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.