Sport dinsdag: Van Sonsbeek tekent bij RKC, Vicento naar Helmond Sport

2 juni 2015 om 16:02 • Aangepast 21 november 2020 om 18:03
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor wielrenner Stef Clement, trainer Ruud Kaiser en voetballers Charlton Vicento en Rob van Sonsbeek.
Profielfoto van
Geschreven door

Van Sonsbeek tekent bij RKCAanvaller Rob van Sonsbeek heeft een tweejarig contract getekend bij RKC Waalwijk. Van Sonsbeek komt over van sv TOP. Hij is de vierde zomerse aanwinst van RKC.
Charlton naar Helmond SportCharlton Vicento gaat voor Helmond Sport spelen. De 24-jarige spits heeft voor twee seizoenen getekend in Helmond. Vicento is afkomstig van Willem II. In het verleden speelde hij voor onder meer ADO Den Haag en het Griekse PAS Giannina.
Clement met IAM Cycling naar DauphinéWielrenner Stef Clement gaat met zijn ploeg IAM Cycling naar het Criterium du Dauphiné‚. De Nederlander kwam in de Giro d'Italia hard ten val, maar is voldoende hersteld om van start te gaan in de Franse rittenkoers, meldde de ploeg dinsdag op Twitter. [Tweet:body:https://twitter.com/IAM_Cycling/status/605707437300191232] De renner uit Zevenbergschen Hoek viel in de Ronde van Italië in een afdaling en liep daarbij verwondingen aan zijn heup en elleboog op. Hij reed nog enkele dagen door, maar moest toch de strijd staken. De Dauphiné‚ wordt door veel wielrenners gebruikt als voorbereiding op de Tour de France.
Kaiser aan de slag met werkloze profsRuud Kaiser uit Oss is de nieuwe trainer van Team VVCS. Hij volgt Hans van Arum op. Kaiser werd begin dit jaar ontslagen bij FC Den Bosch. Sindsdien kwam hij niet meer aan de bak. Team VVCS is een voetbalelftal voor clubloze profvoetballers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.