Sport woensdag: FC Oss strikt Vierwind, Maatsen naar FC Den Bosch - Omroep Brabant

Sport woensdag: FC Oss strikt Vierwind, Maatsen naar FC Den Bosch

3 juni 2015 om 14:58
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor Dalian Maatsen, Kars Vierwind en Jelle ten Rouwelaar.
Geschreven door

Vierwind tekent bij FC OssFC Oss heeft de selectie met Kars Vierwind versterkt. Verwind komt over van De Graafschap. De 22-jarige middenvelder promoveerde afgelopen weekend met De Graafschap naar de eredivisie. Hij mocht ook bij die club blijven, maar koos toch voor FC Oss.
Maatsen naar FC Den BoschFC Den Bosch heeft Dalian Maatsen gecontracteerd. De centrale verdediger komt transfervrij over van MVV Maastricht. Hij tekent voor één seizoen. FC Den Bosch kan het contract daarna met nog een jaar verlengen. Maatsen speelde vanaf de B-jeugd voor de jeugdopleiding van Feyenoord. In 2013 kwam hij uit voor NAC.
Ten Rouwelaar blijft bij NACJelle ten Rouwelaar blijft ook volgend seizoen voor NAC spelen. Dat meldt BN DeStem woensdag. Ten Rouwelaar zegt tegen de krant dat hij nog iets recht te zetten heeft. Daarmee doelt hij op zijn matige prestatie het afgelopen seizoen. Jeffrey Sarpong en Uros Matic twijfelen nog. NAC degradeerde afgelopen zondag naar de eerste divisie.
Doelman Etienne Vaessen komt naar RKC WaalwijkDoelman Etienne Vaessen komt op amateurbasis over van WSC naar RKC Waalwijk. Vaessen staat voor zijn eerste uitdaging in het betaald voetbal. De Bredanaar speelde in de jeugd bij de Bredase amateurverenigingen SAB en Boeimeer, alvorens hij de stap naar WSC maakte.
Scheffers sterk op Roland GarrosMaikel Scheffers heeft de halve finale bereikt van het Roland Garros-tennistoernooi in Parijs. Hij versloeg woensdag de Brit Gordon Reid in twee sets: 6-2 en 6-3.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.