Ruim 30.000 danceliefhebbers overspoelen vanaf vrijdag Oisterwijk voor Intents Festival

4 juni 2015 om 20:41
nl
Wat ooit begon als een klein dancefestival in Oisterwijk, is inmiddels uitgegroeid tot een groot en gerespecteerd evenement. De twaalfde editie van Intents Festival gaat vrijdag in de zomerzon van start. Het festival duurt tot en met zondag. Organisator De Kloontjes verwacht ruim 30.000 bezoekers.
Geschreven door

Samen met Wish Outdoor in Beek en Donk, Extrema Outdoor in Best en Decibel Outdoor in Hilvarenbeek is Intents een van de grootste dancefestivals van Brabant. Het evenement is door de jaren heen flink gegroeid en eindigde vorig jaar op de derde plek van beste dancefestivals van 2014 in Nederland. De eerste editie werd in 2005 gehouden.
Hardere dancestijlenDe hardere dancestijlen hardstyle, hardcore en freestyle staan centraal op Intents. Op zondag krijgt ook house een plekje op het terrein.
LEES OOK: Het festivalseizoen in Brabant: een selectie van de pareltjes dit seizoen
Net als vorig jaar duurt het festival drie dagen. Vrijdagmiddag om een uur gaat de camping open. Met drieduizend bezoekers is de camping volledig uitverkocht. Zaterdag duurt het festival van elf uur ’s ochtends tot twaalf uur ’s nachts, zondag van elf uur in de morgen tot elf uur in de avond. [YouTube:body:https://youtu.be/flb0MISIZE8]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.