Eindhovenaren Ferry Berendsen en Peter Box niet teruggekomen van vakantie, familie is radeloos

5 juni 2015 om 13:19
nl
Ferry Berendsen (30) en Peter Box (31) uit Eindhoven zijn sinds woensdagavond spoorloos. De twee gingen samen een paar dagen op vakantie in Spanje, maar sinds woensdagmiddag is er niets meer van ze vernomen. Die dag zouden ze eigenlijk thuiskomen. Woensdag zouden ze nog in het Franse Toulouse zijn geweest.
Geschreven door

Fabiola Berendsen, de zus van Ferry, vraagt op Facebook aandacht voor de vermissing. Inmiddels is ze zelf naar Toulouse afgereisd. "Wellicht dat we daar meer informatie kunnen vinden", laat ze donderdagavond weten aan Omroep Brabant.
De twee Eindhovenaren zouden rondrijden in een blauwe Golf met het kenteken 83-JS-BH. Tips kunnen worden doorgegeven aan de zus van Ferry. Inmiddels zijn de autoriteiten al ingeschakeld over de vermissingen.
‘We maken ons zorgen’Diana Berendsen, de moeder van Ferry, hoorde woensdagmiddag rond drie uur voor het laatst van haar zoon. “Het is een eind rijden, dus namen we constant contact op met elkaar omdat Ferry weet dat ik me snel zorgen maak. De ouders van Peter deden hetzelfde. Maar woensdag rond drie uur hield het contact opeens op."
De moeder zegt de hele nacht wakker te hebben gelegen. "We maken ons ontiegelijk zorgen. We weten niets. Je gaat overal aan denken. Verschrikkelijk.”
WaarzegsterDe familie van Ferry grijpt alle mogelijkheden aan om het tweetal op te sporen, stelt de moeder. “We proberen alles en iedereen in te schakelen, de politie, de ambassade – een nichtje heeft zelfs een waarzegster ingeschakeld. Je neemt alles aan op zo’n moment.”
Ferry is normaliter vrachtwagenchauffeur, maar zat de laatste tijd thuis omdat hij zijn voet gebroken had, aldus Berendsen. "Hij ging met Peter een paar dagen met de auto naar het buitenland om er even tussenuit te zijn", vertelt ze. “Dat doen we wel vaker in onze familie, dan gaan we gewoon een paar dagen op vakantie met de auto."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.