Indy de Vroome door in kwalificatietoernooi Topshelf Open, Andrea Petkovic zegt af

5 juni 2015 om 13:56
nl
Indy de Vroome is goed begonnen aan het kwalificatietoernooi voor het Topshelf Open-tennistoernooi in Rosmalen. De 19-jarige Cromvoirtse won vrijdagochtend haar eerste wedstrijd. Het werd 6-2 en 6-3 tegen de Israëlische Julia Glushko.
Geschreven door

Zaterdagochtend moet De Vroome het opnemen tegen landgenote Lesley Kerkhove. Die versloeg vrijdag de Spaanse Laura Pous-Tio. Als ze die ronde ook overleeft, plaatst ze zich voor het hoofdtoernooi.
De Vroome maakte eerder dit jaar al indruk in Antwerpen. Daar plaatste zich via de kwalificaties voor het hoofdtoernooi. Daarin rekende ze knap af met Tsvetana Pironkova. Een ronde later was de Slowaakse topspeelster Dominika Cibulkova te sterk.
Geen Petkovic en GasquetAndrea Petkovic heeft afgezegd voor het Topshelf Open-tennistoernooi in Rosmalen. De Duitse topspeelster heeft een blessure. Ook Elina Svitolina heeft vanwege een blessure afgezegd.
Het mannentoernooi in Rosmalen moet het doen zonder Richard Gasquet. Ook hij is niet fit.
Desondanks kan de organisatie pronken met grote namen. Zo staan onder andere Jo-Wilfried Tsonga, voormalig nummer één van de wereld Lleyton Hewitt, Fernando Verdasco, Mikhail Youzhny, Robin Haase, Eugenie Bouchard, voormalig nummer één van de wereld Jelena Jankovic, Alison van Uytvanck, Kiki Bertens, Michaëlla Krajicek en Belinda Bencic op de deelnemerslijst.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.