Verkeerschaos op A58 bij Goirle voorbij na vakantiedrama: auto ondersteboven, caravan in berm

5 juni 2015 om 15:47 • Aangepast 21 november 2020 om 17:59
nl
Op de A58 bij Goirle ontstond vrijdagmiddag een verkeerschaos na een ongeluk met een auto met caravan. De bestuurder van de auto verloor de macht over het stuur en sloeg over de kop, de caravan belandde in de berm. Verkeersinformatiedienst (VID) zei dat het ‘ongelofelijk druk’ was op de A58. De extra reistijd was zelfs even niet meer meetbaar. De snelweg werd even voor drie uur weer vrijgegeven.
Profielfoto van
Geschreven door

Het echtpaar dat in de auto zat kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Door het ongeluk was de snelweg richting Den Bosch/Eindhoven ruim een uur afgesloten. Beide rijstroken waren dicht.
Er stond na het ongeluk een forse file vanaf Tilburg-Reeshof met een lengte van veertien kilometer. De vertraging bedroeg ruim een uur. Wijkagent Chris van der Veen adviseerde: "Zorg bij hogere temperaturen en rijden op de snelweg voor voldoende drinken in de auto. Zeker als er kinderen bij zijn."

Wachten op privacy instellingen...

'Ongelofelijk druk'Volgens de verkeersdienst werd het na het ongeluk 'ongelofelijk druk' op de snelweg. De file nam in rap tempo toe. Het doorgaande verkeer kon een uur lang alleen nog passeren over de vluchtstrook.
Het ongeluk gebeurde rond halftwee net voorbij de afslag Tilburg/Goirle. Meerdere hulpdiensten, waaronder twee ambulances, twee politiewagens en een brandweerwagen, zijn aanwezig om hulp te verlenen.Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.