Video

'Wachten tot er iets mis zou gaan in huis Leeuwenstraat Eindhoven', dode man verrast buurt niet

6 juni 2015 om 11:08
nl
Het was volgens een huisgenoot en de bewoners van de Leeuwenstraat in Eindhoven 'wachten tot er iets mis ging' bij het huis waar vrijdag een dode werd gevonden. Volgens hen waren er vaak problemen en zouden de bewoners aan de drugs zitten.
Geschreven door

Voor het huis staat zaterdagochtend een grote truck van de politie. De rolluiken van het huis zijn dicht en de omgeving is afgezet met rood-wit lint.
LiefdesdramaBarbara Sememovic woont in het huis op zolder, al drie jaar. Het slachtoffer en de verdachte woonden sinds een jaar op de benedenverdieping. Ze hadden een homoseksuele relatie. Sememovic hoorde ze vaak ruzie maken. "Dat ging zover dat ik regelmatig bij de verhuurder ben wezen klagen over geluidsoverlast." Ook denkt Sememovic dat de mannen aan de drugs waren en vreemde dingen deden. "Ik hoorde ze vaak dierengeluiden maken, met dingen gooien. Dat was vrij beangstigend." Volgens buurtbewoners werd de verdachte vaak door de andere man geslagen. Zij vermoeden een liefdesdrama.
De aangehouden man werd vrijdag buiten bewustzijn in hetzelfde huis gevonden. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht. Toen hij weer bij kennis was, werd hij aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.