Recherche kamt huis uit na dodelijke steekpartij Oosterhout; politie vermoedt wie dode man is

6 juni 2015 om 13:25
nl
De recherche is nog het hele weekend bezig met sporenonderzoek in de Nieuwe Bouwlingstraat in Oosterhout. Daar werd vrijdagochtend bij de laadplaats van de Jumbo een man met ernstige steekwonden gevonden. Hij overleed ter plaatse aan die verwondingen.
Geschreven door

De politie pakte vrij kort daarna een 50-jarige man als verdachte op. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. "Wij hebben een vermoeden om wie het gaat, maar de identiteit is nog niet officieel vastgesteld", zegt woordvoerder Willem van Hooijdonk van de politie. De nabestaanden van het slachtoffer moeten na de identificatie nog worden ingelicht.
Zwarte hekkenDe recherche vermoedt dat de steekpartij plaatsvond in een huis tegenover de vindplaats van het slachtoffer. Daarna zou het slachtoffer met de steekwonden het huis uit zijn gestrompeld. Dat huis wordt zaterdag tot op de vierkante millimeter uitgekamd. Een groot deel van het huizenblok is daarom afgesloten met zwarte hekken. De politie wil niet zeggen of het gaat om het huis van de verdachte.
"Rechercheurs lopen de hele route nog eens na die de verdachte vermoedelijk heeft afgelegd", aldus Van Hooijdonk. Vrijdag vond de politie al een sleutelbos en een mes. Deze voorwerpen worden in verband gebracht met de steekpartij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.