Losgebroken vechthonden verwonden vrouw in Den Bosch

8 juni 2015 om 11:49 • Aangepast 21 november 2020 om 17:56
nl
Twee losgebroken vechthonden in Den Bosch hebben maandagochtend een vrouw verwond aan haar arm. De honden, twee staffordshire-bulterriërs, waren losgebroken op de Schanswetering. Beide honden konden al snel worden gevangen door de politie.
Profielfoto van
Geschreven door

De honden zouden bij het dierenparkje Orthen aan de Schanswetering proberen te komen. Twee mannen die in de straat aan het werk waren, hebben de politie geholpen met het vangen van de beesten.
Vrouw wilde haar hond reddenDe vrouw is in haar arm gebeten. De twee losgebroken vechthonden wilden haar hond aanvallen en zij werd gebeten toen ze haar hond probeerde te redden. De verwondingen van de vrouw vallen mee. De hond van de gewonde vrouw vluchtte hierna het water in.

Wachten op privacy instellingen...

De politie heeft de honden naar het asiel gebracht. De eigenaar heeft zich maandagmiddag al gemeld voor de dieren. Vermoedelijk waren de honden gechipt waardoor de eigenaar gemakkelijk kon worden opgespoord. Als de eigenaar zich niet had gemeld, zouden de honden na veertien dagen elders ondergebracht worden. Inmiddels zijn de honden weer terug bij hun baasje.

Wachten op privacy instellingen...

'Honden niet uit de buurt'Hondenbezitsters in de straat kennen niemand met twee vechthonden. Het zou dus kunnen dat de honden niet uit de buurt komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.