Jesse Klaver drinkt biertje met burgemeester Niederer op terras in Roosendaal

8 juni 2015 om 19:13
nl
Jesse Klaver, de fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer, heeft maandagmiddag een biertje gedronken in Roosendaal. Dat deed hij op de Oude Markt met burgemeester Niederer. Daarmee lijkt de kou uit de lucht tussen de twee politici.
Geschreven door

Niederer nodigde de fractievoorzitter uit omdat hij Roosendaal onlangs een lelijke stad noemde in een interview met de Volkskrant. Klaver ging op de uitnodiging in en zo belandde het duo op het terras met een echt Roosendaals biertje in de hand, de Arnulfus.
Klaver komt oorspronkelijk uit Roosendaal en vindt dat de stad lelijk is geworden door enorme parkeergarages en grote leegstand. Burgemeester Niederer praatte de fractievoorzitter bij over de actuele ontwikkelingen in de stad.
'Roosendalers verdienen een mooie stad'Klaver vond het een nuttig bezoek. "Ik kom altijd graag in mijn geboortestad. Het gesprek met de burgemeester was erg nuttig. De inwoners en ondernemers van Roosendaal verdienen een mooie en levendige stad."
Ook burgemeester Niederer vond het een prettige ontmoeting. "Jesse Klaver kwam als vriend naar Roosendaal en vertrok als vriend van Roosendaal. Het was een nuttige ontmoeting."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.