Brute overval op een ouder echtpaar Tilburg: wie zijn de daders?

8 juni 2015 om 21:08
nl
Twee donkere mannen waarvan één met een tas van Albert Heijn. Op 20 mei pleegden ze een brute overval op een ouder echtpaar in Tilburg. Die raakten ernstig gewond. De politie wil weten wie de twee overvallers zijn.
Geschreven door

Een 69-jarige vrouw was op 20 mei 's ochtends alleen thuis in haar huis in de Hoogvensestraat. Er wordt aangebeld.
Zodra ze de deur opendoet, gaat het mis. Een donkere man duwt haar tegen de muur en schreeuwt om geld. De vrouw, die onder schot wordt gehouden, zegt dat ze niets heeft, maar de overvallers blijven haar bedreigen en binden haar vast.
Zware mishandelingDan komt haar 74-jarige man binnen. De overvallers stormen naar hem toe. De vrouw hoort een tijdje niets meer. Als ze zich weet te bevrijden, snelt ze zich naar haar man toe. Die ligt bewusteloos bij de voordeur, de overvallers zijn verdwenen. In paniek roept de vrouw om hulp.
Haar man blijkt zijn nekwervel, neus en jukbeen te hebben gebroken. De politie tast in het duister over de identiteit van de overvallers. Wel zijn ze eerder die ochtend met zijn tweeën al gezien in de Hoogvensestraat en de Lancierstraat, dat is om de hoek. De politie sluit niet uit dat de overvallers met meer waren.
Geen buit De daders namen overigens geen buit mee. Er was ook geen geld in het huis. De politie is daarom verbaasd dat het echtpaar überhaupt werd overvallen. Alle informatie over de daders en hun motief is welkom bij de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.