Meisje gedwongen tot seksuele handelingen in Eindhoven: mogelijk meer slachtoffers

9 juni 2015 om 18:33
nl
Een man heeft een meisje in de wijk ‘t Hool in Eindhoven op zondag 31 mei gedwongen seksuele handelingen bij hem te verrichten. De man zou het meisje tussen halfvijf en vijf uur ’s middags hebben aangesproken en lastiggevallen. Dit gebeurde op het pad tussen het Grevenmacherhof en het Winselerhof vlakbij Winkelcentrum Woensel.
Geschreven door

De zaak werd dinsdag door de politie naar buiten gebracht. De politie sluit niet uit dat de man meerdere kinderen in de wijk ’t Hool heeft benaderd en lastiggevallen. Een passantenonderzoek in de buurt heeft afgelopen zondag niks opgeleverd.
Op het moment dat het meisje werd lastiggevallen, was er een jongetje bij haar. Beide kinderen zijn volgens een woordvoerder van de politie nog geen tien jaar. Het jongetje is volgens hem niet lastiggevallen door de man. Wel was hij erbij toen het meisje werd gedwongen tot de seksuele handelingen.
SignalementDe politie hoopt op tips van voorbijgangers die mogelijk iets is opgevallen op de bewuste zondag. De dader zou een getinte man zijn met een klein hoofd, flaporen, donker/zwart kort haar en een ringbaard.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.