Fons Potters nieuwe wethouder D66 in Vught

10 juni 2015 om 10:02
nl
Fons Potters (42) is door D66 voorgedragen als nieuwe wethouder in Vught. Hij moet de plek in gaan nemen van Wilbert Seuren die namens D66 wethouder wordt in Eindhoven.
Geschreven door

Potters was de afgelopen vijf jaar fractievoorzitter van D66 en was lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar, waarbij D66 groeide van 2 naar 4 zetels. Het is nog niet duidelijk wie Potters gaat opvolgen als fractievoorzitter. Potters was ook journalist bij het Brabants Dagblad en daarvoor bij Omroep Brabant.
'Vught leefbaarder en veiliger'De nieuwe wethouder zal zich vooral bezig gaan houden met onderwerpen als het verdiepte spoor en de aanpassing van de N65. “Vught staat eind dit jaar voor historische maar ook gevoelige keuzes: welk tracé wordt gekozen voor het spoor en waar kunnen we de oversteekbaarheid van de N65 zodanig verbeteren dat het voor Vught leefbaarder en bovenal veiliger wordt.”
Wilbert Seuren was vijf jaar wethouder in de gemeente Vught. "Ik had de vreselijk moeilijke keuze tussen Vught, waar ik ontzettend graag voor werk, of oversteken naar Eindhoven, een dynamische stad die een enorme nieuwe uitdaging biedt. En het is uiteindelijk dus Eindhoven geworden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.