In Breda te vondeling gelegde Jessica uit Frankrijk vindt na 21 jaar Nederlandse pleegouders

10 juni 2015 om 13:23
nl
De 24-jarige Jessica Simon uit Frankrijk heeft na een zoektocht via het AD haar pleegouders in Nederland gevonden. Dat meldt de krant woensdag.
Geschreven door

Jessica werd op 20 september 1991 als baby op een parkeerplaats aan de Adriaan van Bergenstraat in Breda in een buggy gevonden. Het Nederlandse pleeggezin ontfermde zich drie jaar lang over haar. Het kind werd liefdevol verzorgd, maar de rechter bepaalde dat het meisje terug moest naar haar biologische moeder in Frankrijk. Die was inmiddels opgespoord.
AchternaamJessica ging onlangs op zoek naar haar pleegouders. Het enige wat zij wist van hen is dat zij de achternaam 'Rosman' of 'Roseman' hadden. Zij kon ze zelf niet vinden, maar ze kwam uiteindelijk in contact met een AD-verslaggever met de achternaam Rosman.
De verslaggever maakte eerder deze week een verhaal over de zoektocht van Jessica. Amanda Bosma las het verhaal en ze vermoedde dat Jessica destijds haar pleegzus was. Het bleek dus niet om de naam Rosman of Roseman maar om Bosma te gaan. De pleegouders, Yolanda en en Hendrik Bosma, vingen haar in 1991 op in Houten.
VerrassingYolanda heeft de krant laten weten dat ze het een grote verrassing vinden dat Jessica contact heeft gezocht. Jessica was in de loop der jaren uit beeld geraakt. Ze zochten later nog op Facebook maar ze konden haar niet vinden. "Nu weet ik eindelijk wie ze zijn!", meldt Jessica.
Yolanda en Hendrik Bosma zijn op vakantie in Zuid-Frankrijk en zijn van plan haar op hun terugreis op te zoeken in de plaats Mâcon, waar Jessica nu woont.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.