Facebook heeft de accountgegevens seksfilmpje niet bewaard, politieonderzoek gaat door

10 juni 2015 om 12:55
nl
Facebook heeft de accountgegevens van het beruchte seksfilmpje van de Werkendamse Chantal niet bewaard. Dat meldt de politie. Volgens een woordvoerder gaat het onderzoek naar de zaak desondanks gewoon door. Technische rechercheurs willen nog steeds achterhalen wie de video op Facebook heeft gezet.
Geschreven door

In de video bedrijft Chantal orale seks met haar ex-vriend. De twee zijn als vrienden uit elkaar gegaan en drie jaar later verscheen het filmpje op Facebook. De ex van Chantal verklaarde dat zijn mobiel was gestolen en daarna was teruggevonden. Er ontstond ophef over de seksvideo na aandacht van Peter R. de Vries. Volgens zijn programma Internetpesters Aangepakt op RTL5 heeft de politie in deze zaak niet goed opgetreden en gehandeld.
Rechtszaak De 21-jarige Chantal uit Werkendam en Peter R. de Vries willen via de rechter achterhalen wie de seksvideo van haar heeft verspreid via Facebook. Volgens De Vries is dit de enige manier om de dader te traceren, liet hij eerder in RTL Nieuws weten. Volgens de politie gaan dat kort geding en het rechercheonderzoek gewoon door.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.