Ramkraak met gestolen auto op Albert Heijn in Eindhoven, daders vertrekken zonder buit

10 juni 2015 om 15:36
nl
Woendagochtend om vier uur hebben zeker twee mannen een ramkraak gepleegd op een Albert Heijn in de Roostenlaan in Eindhoven. De daders reden met een gestolen auto een grote ruit aan de voorzijde van de supermarkt in. Er is geprobeerd daarna de pinautomaat open te breken, maar dat mislukte. De daders vertrokken zonder buit met de auto in de richting van het Floraplein.
Geschreven door

Een bouwbedrijf is momenteel bezig om de schade aan de winkel te herstellen. De politie houdt een buurtonderzoek en roept getuigen op zich te melden. De Albert Heijn-winkel aan de Roostenlaan in Eindhoven is woensdag gewoon geopend.
SignalementBeide daders droegen een bivakmuts en hadden handschoenen aan. Een van hen heeft een vrij fors postuur en is ongeveer 1 meter 85 lang. Over de spijkerbroek droeg hij een zwart trainingsjack met paars in de mouwen.
De tweede dader heeft een normaal postuur en droeg over zijn donkere broek - vermoedelijk een trainingsbroek - een zwarte jas. Het voertuig waarmee de daders de ramkraak uitvoerden, werd tussen 1 en 6 juni gestolen op de Insulindelaan

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.