Video

39-jarige man uit Udenhout vast voor misbruik meerdere jongetjes

10 juni 2015 om 16:19
nl
De politie heeft de 39-jarige Gijs N. uit Udenhout opgepakt voor seksueel misbruik van een aantal jonge kinderen. De zaak speelt al langer, maar komt nu pas aan het licht.
Geschreven door

De man zou drie tot vijf jongens in de basisschoolleeftijd hebben betast. Hij zit in voorarrest. Zijn gevangenschap in voorarrest is onlangs met 90 dagen verlengd.
Justitie bevestigt de zaak. Op dinsdag 28 juli komt de zaak voor het eerst voor de rechter in Breda.
Buurt is niet verrastDe man woont in een kinderrijke buurt in Udenhout. Voor bewoners van de Anemoon in Udenhout, de straat waar de verdachte woont, kwam zijn arrestatie niet als een verrassing. Meerdere buren bevestigen het verhaal. "Dit raakt mijn moederhart", snikt een buurvrouw. "Ik ben pislink", zegt een andere vrouw fel.
De politie heeft N. 's nachts opgepakt. "Hij had een webcam voor zijn raam staan, gericht op de speeltuin. De politie heeft die samen met zijn computer en allerlei usb-sticks meegenomen", weet weer een andere buurvrouw.
Vrijwilliger bij kindervakantiewekenDe man zou jarenlang vrijwilliger zijn geweest bij verschillende sportclubs en kindervakantieweken. Onder andere ook een aantal jaren geleden bij de kindervakantieweek in Berkel-Enschot.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.