Stuntelende Maxime Verhagen valt in greppel bij onthullen bord: 'Dat zat iets te goed vast' [VIDEO] - Omroep Brabant

Stuntelende Maxime Verhagen valt in greppel bij onthullen bord: 'Dat zat iets te goed vast' [VIDEO]

10 juni 2015 om 16:20
nl
Maxime Verhagen kwam woensdagochtend ten val in Tilburg tijdens het onthullen van een bord van Avans Hogeschool. De valpartij werd in beeld gebracht en door Hogeschoolblad Punt op Facebook geplaatst. Te zien is hoe de CDA-prominent iets te enthousiast aan een touwtje trekt bij de onthulling. Vervolgens valt Verhagen in de greppel.
Geschreven door

Gelukkig voor Maxime stond er geen water in de greppel, dus zijn pak bleef droog. Verhagen kon er wel mee lachen. "Dat zat echt iets te goed vast. Daar is eigenlijk een aannemer voor nodig om het los te krijgen." [Facebook:body:https://www.facebook.com/puntavans/posts/1644713685746772]Maxime Verhagen is tegenwoordig voorzitter Bouwend Nederland en was woensdag in Brabant om enkele grote bouwprojecten te bezoeken. Dat doet hij vanwege de Dag van de Bouw die komende zaterdag op het programma staat.
Balkenende valt van skateboardMaxime Verhagen is niet de eerste politicus die in Brabant ten val kwam. Premier Jan-Peter Balkenende viel tijdens een werkbezoek bij Brainport Eindhoven in 2008 van een skateboard. [YouTube:body:https://youtu.be/djQDeNbOfio]    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.