Video

Guus Meeuwis is klaar voor tien jaar Groots: ‘Ik zou vanavond al kunnen beginnen’

10 juni 2015 om 23:01
nl
Vanaf vrijdag barst het feest weer los in het Philips Stadion. Voor het tiende jaar op rij geeft Guus Meeuwis zijn ‘Groots met een zachte G’-concerten in Eindhoven. De laatste puntjes worden op de i gezet en onze Guus is er helemaal klaar voor.
Geschreven door

“Het gevoel om straks dat podium op te rennen is er al. Eigenlijk zou ik vanavond al kunnen beginnen”, vertelde de zanger woensdag in het televisieprogramma 'Onder Ons' van Omroep Brabant.
Alles onder controleVoor het tiende jaar op rij staat de zanger dus met zijn inmiddels bekende concertreeks in het Philips Stadion. Het lijkt gesneden koek, maar toch mist Meeuwis geen dag van de voorbereiding in het stadion. “Iedere dag kijk ik wel even hoe het gaat. Dat hoort erbij en dan krijg ik het gevoel ook weer.”
“Als je iedereen ontspannen maar wel gefocust ziet werken en je ziet langzaam groeien en ontstaan wat je hebt bedacht, dan word je daar kalm van.”
Guus in 'Onder Ons'Benieuwd wat Guus Meeuwis nog meer vertelde in de uitzending van 'Onder Ons'? Kijk dan de uitzending terug. Zo schuiven Antoine Trommelen (saxofonist tussen 1996 en 2010 van Meeuwis) en Willem van Schijndel (producer, oud-manager én ontdekker van Meeuwis) aan en komt Gers Pardoel nog aan het woord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.