Collega's nemen afscheid van Albert West - Omroep Brabant
Video

Collega's nemen afscheid van Albert West

11 juni 2015 om 03:01
nl
De collega's van de overleden zanger Albert West hebben woensdagavond afscheid van hem genomen. Op het kantoor van zijn management konden collega-zangers/zangeressen en andere bekenden uit de muziekwereld hun laatste groet brengen. Ook de familie van West was aanwezig om condoleances in ontvangst te nemen.
Geschreven door

Onder andere Corry Konings, Pierre Kartner en De Deurzakkers kwamen voor de laatste keer bij hun collega langs. "Albert hield van aandacht, stond graag in de belangstelling, dus het is mooi dat we dit met zijn allen hier kunnen doen", zegt Corry Konings over de bijeenkomst.
Vrijdag uitvaartPierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, betreurde vooral de tragische wijze en het moment waarop West overleed: "Eigenlijk moet elke artiest net zoals Tommy Cooper op het podium in elkaar zakken. Het is jammer dat hij dood is. Ik denk dat hij nu, met al zijn ervaringen, zijn beste cd was gaan maken."
Vrijdag is in Den Bosch de uitvaart van Albert West. Hij zal een groots afscheid krijgen, zo zal er onder andere een menselijke erehaag voor hem gevormd worden.
Albert West was de afgelopen jaren vaak te gast bij Omroep Brabant. Dit weekend zenden we de mooiste fragmenten daarvan uit in het programma ‘Herinneringen aan Albert West’. Met ook reacties en herinneringen van collega’s uit het vak zoals Corry Konings, Anita Meyer en Pierre Kartner.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.