Michaëlla Krajicek gaat op 25 juli trouwen in kasteel in Praag: 'Ik vond het dapper'

11 juni 2015 om 17:37
nl
Michaëlla Krajicek gaat op 25 juli trouwen met haar vriend Martin Emmrich. Dat heeft de Nederlandse tennisster aan Omroep Brabant laten weten. De tennisster doet dat op romantische wijze bij een kasteel in Praag. En haar witte trouwjurk komt niet van Addy van den Krommenacker maar van Kleinfeld uit New York.
Geschreven door

Krajicek werd vorig jaar in Rosmalen ten huwelijk gevraagd door haar vriend Emmrich. Daarover zegt ze nu: "Als ik hem echt voor schut wilde zetten, dan was dat hét moment geweest", grapt Krajicek.
DapperOok al liep Emmrich het risico afgewezen te worden, hij stapte vorig jaar toch af op zijn vriendin Michaëlla Krajicek en ging door zijn knieën. "Ik vond het echt dapper, dat hij dat deed. Als ik een jongen was geweest, dan had ik het niet gedaan. Ik zou echt te nerveus zijn geweest", zegt de toekomstige vrouw van Martin Emmrich.
Ze was zo van slag dat ze het aanzoek niet eens hoorde. "Uiteindelijk pakte alles goed uit en gaan we over anderhalf maand trouwen", zegt Krajicek. De locatie is inmiddels ook bekend. "We gaan op een heel mooi kasteel vlak bij Praag trouwen. We hadden niet echt een voorkeur voor een land. We konden in Nederland of in Duitsland trouwen, maar ik vond die locatie in Praag zo mooi dat ik dacht: dit is the spot. Het gaat gewoon een leuke dag worden", weet Krajicek nu al zeker.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.