Topshelf Open dag 4: Mahut slaat titelverdediger Bautista Agut naar huis, Bertens naar kwartfinales

11 juni 2015 om 16:18 • Aangepast 21 november 2020 om 17:52
nl
Op het gras van Rosmalen heeft donderdag de Fransman Nicolas Mahut de Spanjaard Roberto Bautista Agut verslagen. De winnaar van 2013 versloeg daarmee de titelverdediger op Rosmalen. Het werd 6-2 en 6-4. De Nederlandse Kiki Bertens haalde de kwartfinales wel. Zij versloeg Anastasia Pavljoetsjenkova.
Profielfoto van
Geschreven door

Mahut speelt in de kwartfinale tegen zijn landgenoot Adrian Mannarino, die donderdag met 6-3 en 6-2 korte metten maakte met Marco Chiudinelli uit Zwitserland.
Bertens naar kwartfinalesOok Kiki Bertens is in Rosmalen doorgedrongen tot de kwartfinales van het Topshelf Open. In de tweede ronde versloeg ze knap de Russische Anastasia Pavljoetsjenkova met 6-2 6-2. In de kwartfinales neemt de Nederlandse het op tegen titelverdedigster Coco Vandeweghe uit de Verenigde Staten.
Alison van Uytvanck werd uitgeschakeld door de Zwitserse Belinda Bencic. Van Uytvanck - die tijdens het Grand Slam-toernooi van Roland Garros nog verraste door de vierde ronde te bereiken - verloor in twee sets: 3-6 en 2-6. In de eerste set deed de Belgische weinig onder voor Bencic. De tweede set gaf ze het duel zelf uit handen. Vier keer leverde ze haar servicebeurt in. Twee keer kon ze de Zwitserse nog terugbreken, maar daarna was het gedaan met de weerstand. Bencic werd vorig seizoen uitgeroepen tot beste nieuwkomer in het vrouwencircuit.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.