PSV in voorbereiding tegen Olympique Lyon en AS Monaco tijdens Valais Cup in Zwitserland

11 juni 2015 om 15:14
nl
PSV doet volgende maand in Zwitserland mee aan het toernooi om de Valais Cup. De landskampioen speelt daar tegen Olympique Lyon en FC Basel. Daarnaast spelen de Eindhovenaren in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Italië nog een wedstrijd tegen AS Monaco.
Geschreven door

De Zwitserse kampioen FC Basel is de eerste tegenstander op 11 juli, gevolgd door Olympique Lyon op 14 juli.
Tegenstanders van formaatLyon werd afgelopen seizoen tweede in de Franse competitie en plaatste zich net als PSV rechtstreeks voor de Champions League. Het duel tegen AS Monaco staat gepland op 17 juli. AS Monaco werd in Frankrijk derde en probeert zich net als Basel via de voorronde te plaatsen voor de Champions League.
De drie wedstrijden maken deel uit van het zomerse trainingskamp van PSV in het buitenland. De club is nog op zoek naar een alternatief voor de thuiswedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven verbood het duel eerder omdat er te veel politie voor nodig is.
De Eindhovenaren beginnen hun voorbereiding op het nieuwe seizoen op 29 juni. Op 2 augustus staat de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen bekerwinnaar FC Groningen op het programma.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.