Bavaria springt in de bres voor NAC: sponsorbedrag wordt verhoogd in plaats verlaagd

11 juni 2015 om 18:57
nl
Voetbalclub NAC Breda krijgt uit alle hoeken hulp. Bavaria laat donderdag weten de kersverse degradant een extra duw in de rug te willen geven. De bierbrouwer uit Lieshout heeft namelijk besloten om eenmalig het sponsorbedrag te verhogen.
Geschreven door

Directielid Peer Swinkels zegt dat Bavaria na de degradatie geen enkel moment heeft getwijfeld. "Volgens het contract zou het sponsorbedrag naar beneden bijgesteld worden, maar in plaats daarvan hebben we het zelfs verhoogd. We hebben dan ook geen enkel moment getwijfeld."
NAC verrastDe Bredase club is verrast door het gebaar van de Lieshoutse bierbrouwer. "Bavaria heeft ons vanochtend compleet verrast. Het is fantastisch dat een sponsor snapt wat een degradatie betekent, ons een warm hart toedraagt en dat ook nog eens vertaalt in een extra bijdrage", zegt Justin Goetzee, directeur van NAC.
Eerder verlengden duizenden NAC-fans hun seizoenkaart. Dat Bavaria nu met deze geste komt, maakt het 'feest' voor Goetzee compleet. "Vanuit de fans zijn er de afgelopen week al hartverwarmende spontane acties ontstaan en dit gebaar van Bavaria maakt de support compleet."
Samen voor NACHet is onduidelijk om welke bedragen het gaat. Wel is duidelijk dat een deel van het geld naar stichting 'Samen voor NAC' gaat.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.