Honderden selfies met Guus: Yvonne Braspenning uit Zundert wint allerlaatste kaartjes voor concert

12 juni 2015 om 17:38
nl
Omroep Brabant heeft vrijdag de twee allerlaatste kaarten weggegeven voor het concert van Guus Meeuwis op vrijdagavond. Yvonne Braspenning uit Zundert is de gelukkige winnaar. "Te gek dit, ik ben zo blij!"
Geschreven door

We vroegen om foto's waarbij je te zien bent met de Tilburgse zanger. En dat hebben we geweten. Honderden selfies met Guus kwamen binnen op de redactie. Het is wel duidelijk dat onze held graag de tijd neemt om met zijn fans op de foto te gaan.
In het vliegtuig vanuit CuraçaoYvonne spotte de zanger enkele jaren geleden toen ze in het vliegtuig zat vanuit Curaçao, waar ze drie maanden stage had gelopen. "Ik sloot deze geweldige periode op de Antillen af met een Koninginnedagconcert van Guus Meeuwis op Mambo Beach. En toen bleek dat Guus en zijn band op dezelfde vlucht naar Nederland zaten."
Yvonne twijfelde de hele reis of ze zou vragen met hem op de foto te gaan. "Maar ik durfde het echt niet. Bij de bagageband op Schiphol dacht ik: dit is mijn laatste kans. Ik heb alle moed bij elkaar verzameld en het resultaat is dus deze foto waar ik heel trots op ben!"
Een greep uit de andere reacties die we binnenkregen, lees je hieronder.
'Wat een feestje!''In 2013 hebben wij het feestje mee mogen en maken, en wat was dat een feestje zeg!', schreef Paula van Groesen. 'Als rasechte Brabander wil ik het liefst elk jaar naar Guus toe, het liefst elk optreden.'
'Vorig jaar kwamen we Guus per toeval tegen bij een concert van Gers Pardoel, hier is de foto ook gemaakt. Hopelijk zie ik Guus vanavond weer!' aldus Pleun.
Bedrogen door manSommige mensen zien de ontmoeting met de Tilburgse zanger als een echte opsteker. 'Dit was een goed begin van onze vakantie die ik heel hard nodig had omdat mijn man me had bedrogen.... Nu de scheiding definitief doorgaat en mijn vriendin me bijstaat in alle moeilijke tijden zou ik graag deze kaarten winnen om een avond vol plezier te mogen beleven na deze nare periode.'
En Manon, die ook een mooie foto stuurde, hoopte vurig op de kaartjes die te winnen zijn. 'Ik zou het keimooi vinden als ik vanavond mee mag blèren met ons Guuske!
Donderdag was de geslaagde Mendy Schijvens de gelukkige winnaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.