Net geslaagde havist Niels van der Stelt uit Ossendrecht komt om bij ongeluk A4 bij Bergen op Zoom

12 juni 2015 om 23:32
nl
Het slachtoffer dat donderdagnacht overleed na een ongeluk op de A4 is een leerling van de Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom. Het gaat om de 18-jarige Niels van der Stelt uit Ossendrecht. De scholier had donderdag te horen gekregen dat hij was geslaagd voor zijn havo-diploma.
Geschreven door

Bij de politie kwam de melding binnen dat het slachtoffer op de snelweg lag en was overreden. De toedracht van het ongeluk is nog niet bekend.  
Of de 18-jarige man bijvoorbeeld bij een botsing uit een auto is geslingerd of over de snelweg liep en toen is aangereden, kon een politiewoordvoerster niet zeggen. Ook de mogelijkheid dat iemand is doorgereden na het ongeval, wordt meegenomen in het politieonderzoek.
Door het ongeval was de snelweg bij Bergen op Zoom-Zuid enige tijd dicht.
'Gedachten gaan uit naar familie'"De klap van het trieste nieuws kwam vanmorgen hard aan, we zijn met z'n allen enorm geschokt. Onze gedachten gaan uit naar de familie van het slachtoffer", zo zegt Leo Goossens, de conrector van de scholengemeenschap.
"Onze aandacht gaat nu vooral uit naar de begeleiding en opvang van andere scholieren. Zij moeten nu de mogelijkheid krijgen om er in alle rust over te praten als ze daar behoefte aan hebben", zo laat hij weten.
CondoleanceOp Mensenlinq is een condoleanceregister geopend voor het slachtoffer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.