Sport vrijdag: Jean-Julien Rojer loopt dubbelfinale Rosmalen mis, Van Erp en Jaspers halvefinalist

12 juni 2015 om 21:01
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vrijdag nieuws over het Topshelf Open-tennistoernooi en de biljarters Dick Jaspers, Jean van Erp, Frans van Schaik en Harrie van de Ven.
Geschreven door

Jaspers en Van Erp halvefinalistDick Jaspers uit Sint Willebrord en Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther hebben zich geplaatst voor de halve finale van het Grand Prix-toernooi driebanden in Rosmalen. Jaspers rekende vrijdagavond af met Harrie van de Ven uit Bergeijk. Van Erp zette Raymond Burgman opzij. Frans van Schaik werd uitgeschakeld. De biljarter uit Sint Willebrord moest zijn meerdere erkennen in Bert van Manen. Van Manen moet het zaterdag in de halve finale opnemen tegen Jaspers. Van Erp treft Jean-Paul de Bruijn.
Geen finale Topshelf voor Jean-Julien RojerDe Fransen Nicolas Mahut en Pierre-Hugues Hertbert hebben de finale van het mannendubbelspel van het Topshelf Open-tennistoernooi bereikt. Ze nemen het daarin zaterdag op tegen de Pool Lukasz Kubot en de Kroaat Ivo Karlovic. Karlovic en Kubot schakelden vrijdag de Nederlander Jean-Julien Rojer en de Roemeen Horia Tecau uit. Mahut en Herbert waren te sterk voor de Brit Jamie Murray en de Australiër John Peers.
Zussen lopen finale vrouwendubbelspel misDe Servische Jelena Jankovic en de Russin Anastasia Pavlyuchenkova staan in de finale van het vrouwendubbelspel. Zij nemen het daarin op tegen Amerikaanse Asia Muhammad en de Duitse Laura Siegemund. Jankovic en Pavlyuchenkova schakelden vrijdag de Hongaarse Timea Babos en de Franse Kristina Mladenovic uit. Muhammad en Siegemund waren de Australische zussen Anastasia en Arina Rodionova de baas.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.