Negende autobrand in Boxtel in paar dagen tijd: nu aan de Vorsenpoel

13 juni 2015 om 08:25
nl
Voor de negende keer in een paar dagen tijd was er weer een autobrand in Boxtel. Vrijdagavond stond korte tijd een auto in brand aan de Vorsenpoel. Buurtbewoners konden de brand al snel blussen met water. Tientallen buurtbewoners kwamen vrijdagavond laat naar de brand kijken.
Geschreven door

Rond kwart voor twaalf werd de brandweer geïnformeerd over de brand. De auto stond geparkeerd op de Vorsenpoel op de kruising met de Europalaan. Vermoedelijk is de brand aangestoken, maar niemand heeft iets gezien.
Autobranden in BoxtelVrijdagmiddag was er ook een autobrand in de Van Hoornstraat in Boxtel. In de Van Hornstraat brandde ook al twee keer eerder een auto uit. De andere branden vonden plaats in de Eikenlaan, aan de Molenweide, in de Baroniestraat, aan het Corpus en op de Van Rijckevorselstraat.
Ook een container bij een appartementencomplex aan Elisabeth Bas vatte vlam en er was een poging tot brandstichting aan het Gildenhof.
'Waakzaam zijn'De politie en de gemeente doen er alles aan de pyromaan te vinden. De recherche heeft het onderzoek geïntensiveerd en de gemeente laat BOA's extra surveilleren.
Burgemeester Mark Buijs roept bewoners op waakzaam te zijn en alert te blijven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.