Sport zaterdag: Pools hockeyinternational naar MOP Vught, Robin Lindhout naar Mataró

13 juni 2015 om 11:57
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met nieuws over Malgorzata Sztybrych, Irvingly van Eijma en Robin Lindhout.
Geschreven door

Balvaste versterking MOPMOP heeft een Pools international gecontracteerd. Het gaat om Malgorzata Sztybrych. Volgens de Vughtse hoofdklasser is 'Gocha' een snelle, balvaste en hardwerkende verdedigende middenvelder met veel balcontrole. MOP had met Marlena Rybacha en Natalia Wisniewska al twee Poolse internationals in de selectie. Strafcornerspecialiste Lieke van Wijk, keeper Bea Derks, Floor van Bergen, Aimée de Beaumont en coach Toon Siepman verlaten de Vughtse club.
RKTVV-spits Van Eijma naar FC OssFC Oss geeft Irvingly van Eijma gecontracteerd. De jonge aanvaller speelde eerder voor de beloften van FC Den Bosch en op Cyprus. Sinds december voetbalde Van Eijma bij de amateurs van RKTVV. Volgens directeur Peter Bijvelds is Van Eijma een centrumspits die ook op andere aanvallende posities uit de voeten kan. "Zowel Dean van der Sluys, Istvan Bakx als Tufan Koca hebben eerder met hem samengespeeld en zijn positief over hem.”
Waterpolo-international naar SpanjeRobin Lindhout gaat waterpoloën in Spanje. Hij tekent een contract bij CN Mataró. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het afgelopen seizoen kwam Lindhout nog uit in de Franse competitie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.