Driemaal de vlag uit in de Molenstraat: Prinsenbeekse drieling Tim, Mara en Eline van Meel geslaagd

13 juni 2015 om 21:38
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
1/2 Driedubbel feest in Prinsenbeek, drieling slaagt tegelijkertijd, is jarig en neemt tegelijkertijd eerste rijles
Het was afgelopen donderdag stressen in het kwadraat in huize Van Meel aan de Molenstraat in Prinsenbeek. De drieling Tim, Mara en Eline kregen die dag te horen of ze geslaagd waren. En toen belde … ‘Oma!!!’, roept de drieling in koor.
Geschreven door

“Om te informeren naar de resultaten. Hartstikke lief natuurlijk, maar het kwam even niet uit. Verder hadden de scholen hun eigen regels. Bij de ene school werden alle examenkandidaten gebeld en bij de andere alleen de gezakten. Dus bij elk telefoontje was er paniek”, vult moeder Winnysred aan.
Vlaggen en rugzakken aan de gevelAan het eind van de dag konden de vlaggen en de bijbehorende rugzakken aan de gevel worden gehangen. Tim (Landbouw) en Mara (Zorg en Welzijn) slaagden aan het  Prinsentuin College en Eline (vmbo-t) aan de scholengemeenschap Graaf Engelbrecht in Breda. “Onze punten waren goed. Geen onvoldoendes en alles hoger dan een 6”, vertelt Mara. En dat hebben we natuurlijk gevierd”, zegt Tim.
En daar was ook alle reden toe, want vrijdag vierde de drieling ook nog eens zijn zeventiende verjaardag. Eline: “Dubbel feest dus. Veel familie en vrienden over de vloer gehad. Hartstikke gezellig. Ook onze hond Cocky was jarig.”
Verrassing voor de drielingDe toekomstplannen zijn al gesmeed. Tim gaat een administratieve vervolgopleiding doen, Mara wil de basisopleiding voor politieagent gaan volgen en Eline wil doktersassistent worden. Maar de ouders Jac en Winnysred hadden nog een verrassing voor hun drie koters in petto. “Zondagmiddag hebben ze alle drie hun eerste rijles”, glundert Jac.

Wachten op privacy instellingen...