Video

Nicolas Mahut wint voor tweede keer Topshelf Open, Camila Giorgi wint de damesfinale

14 juni 2015 om 18:18
nl
De Fransman Nicolas Mahut heeft voor de tweede keer in zijn carrière Topshelf Open gewonnen. In twee sets (7-6, 6-1) rekende hij af met de Belg David Goffin. Bij de vrouwen won de Italiaanse Camila Giorgi haar eerste WTA-titel.
Geschreven door

De Italiaanse tennisster was in de finale op het gras van Rosmalen in twee sets te sterk voor Belinda Bencic. Giorgi versloeg de Zwitserse met 7-5 6-3.
Er zaten geen Nederlanders in de mannen- en vrouwenfinale. Nadat Robin Haase zaterdag onderuit ging tegen de Fransman Nicolas Mahut, verloor ook Kiki Bertens de halve finale tegen Giorgi.
Goed gevoelOndanks de nederlaag in de halve finale tegen Giorgi overheerste bij Bertens toch het goede gevoel. "Natuurlijk baal ik op dit moment, maar ik denk dat ik morgen wel terugkijk op een goede week, waarin ik trots op mezelf kan zijn."
Bertens had voor deze week nog geen wedstrijd gewonnen op het gras van Rosmalen. Haase was zaterdag na afloop van de wedstrijd vooral erg teleurgesteld. "Vooralsnog baal ik heel erg. Er zat vandaag meer in."
Finale mannenNa een spannende eerste set was de pijp leeg bij Goffin. In de tweede set sloeg Mahut zich dan ook relatief makkelijk naar de eindzege.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.