Rosanne de Korver geniet na van optreden met Robbie Williams: 'Heb er wel eens over gedroomd'

14 juni 2015 om 16:08
nl
Ze moet even op adem komen. Met een euforisch gevoel blikt Rosanne de Korver uit Breda zondag terug op haar spontane optreden met de populaire zanger Robbie Williams.
Geschreven door

Rosanne beleefde de avond van haar leven toen de Britse zanger haar zaterdagavond het podium van Pinkpop op vroeg. Dat gebeurde toen hij 'Candy' zong - toevallig ook het nummer dat Rosanne eerder als beltoon verkoos.
Rosanne noemt zichzelf een échte Robbie-fan en was in het verleden al naar meer concerten geweest. Toen ze zaterdag opnieuw naar hem luisterde en mee danste op de muziek, stond haar idool plots voor haar neus. "Hij gaf me een kus en vroeg me het podium op."
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=1z54RyCvtZo]
'Snel een selfie maken'De Bredase stond met de zanger achter een zogeheten ledwall. Dat is een muur waarop figuren begonnen te bewegen, met de gezichten van het tweetal erboven. Rosanne kreeg het allemaal bewust mee. "Toen dacht ik eraan om snel nog een selfie te maken."[tweet:body:https://twitter.com/EmileVaessen/status/609833064575954945][tweet:body:https://twitter.com/rallydre/status/609832687071838208]'Wel eens over gedroomd'Rosanne heeft wel eens over een optreden met Robbie gedroomd, zo biecht ze op. Nu is haar droom werkelijkheid geworden. "Ik ben excited dat het mij écht is overkomen."
Gelukkig heeft Rosanne de foto's nog om lekker na te genieten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.