De zomerstop meer dan beu? De Brabantse voetbalclubs gaan (bijna) weer beginnen!

15 juni 2015 om 12:54
nl
Helmond Sport begint zondag als eerste Brabantse club aan het nieuwe voetbalseizoen. De selectie traint om 11.00 uur voor de eerste keer dit seizoen onder leiding van trainer Jan van Dijk.
Geschreven door

De clubleiding heeft voor de zondag gekozen, met de hoop dat er dan veel fans op de eerste training afkomen. Een dag later, maandag 22 juni, stapt de selectie van Willem II voor de eerste keer op het trainingsveld. De andere Brabantse eredivionist, PSV, begint maandag 29 juni aan de nieuwe jaargang.
Overzicht eerste training Brabantse clubs:Zondag 21 juni: Helmond SportMaandag 22 juni: Willem IIDonderdag 25 juni: NAC BredaVrijdag 26 juni: FC EindhovenZaterdag 27 juni: RKC WaalwijkMaandag 29 juni: (Jong) PSV, FC Oss en FC Den Bosch
OefenduelsDe eerste oefenwedstrijd van landskampioen PSV is tegen de amateurs van DOSKO (hoofdklasse). Op zondag 5 juli wordt er gevoetbald op Sportpark Meilust in Bergen op Zoom. Het is ook voor de eerste keer dat PSV in een wedstrijdtenue van Umbro aantreedt.
Willem II speelt zaterdag 27 juni de eerste wedstrijd. Tegenstander is RKDSV in Diessen. De mannen van Jurgen Streppel trappen om 18.00 uur af.
Het opvallendste affiche in de voorbereiding is ongetwijfeld Celtic - FC Den Bosch. De club uit de Jupiler League speelt op woensdag 1 juli in Schotland tegen de club uit Glasgow.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.