Video

'Ben weer tot over mijn oren verliefd', Bossche Frank vindt na 23 jaar zijn Spaanse geliefde terug

15 juni 2015 om 23:45
nl
23 jaar, acht maanden en zeven dagen geleden zagen de 57-jarige Frank Kerste uit Den Bosch en de Spaanse Paco elkaar voor het laatst. Dankzij het tv-programma Memories Extra van de KRO kwamen de twee tortelduifjes elkaar weer tegen. Vanaf dat moment sloeg de vonk direct weer over. ''We zijn weer samen.''
Geschreven door

Maandagavond zond de KRO vanaf 21.25 uur de zoektocht van Frank Kerste naar zijn oude liefde uit op NPO1.
Samen kijken in Bossche kroegOp een groot scherm in een kroeg in Den Bosch ging Kerste de uitzending bekijken. ''Ik ben benieuwd wat Paco allemaal over mij gezegd heeft", zei hij vooraf. In de uitzending was te zien hoe het tweetal elkaar in de armen viel. "Bedankt dat je naar me op zoek bent gegaan, je bent een geweldige vent", aldus de tien jaar jongere Paco die ook altijd een speciaal plekje voor Frank in zijn hart heeft gehad."
In de uitzending vertelden Paco en Frank hun verhaal. Ze hadden elkaar ontmoet tijdens een vakantie van Frank en die vonk is altijd gebleven. "Ik heb veel flirts gehad maar ik kon Paco niet vergeten", vertelde Frank. "Hij bleef maar terugkomen in mijn hoofd."
'Iedereen mag het weten'De verliefde Kerste ontving tientallen vrienden en familieleden bij zijn kijkavond in Den Bosch. ''Ik heb al mijn vrienden, familie en kennissen opgetrommeld om samen met mij te gaan kijken. Hopelijk komen er zoveel mogelijk mensen met mij mee kijken'', vertelt Kerste vooraf. ''Want iedereen mag het weten: ik ben weer tot over mijn oren verliefd op Paco.''
Kerste dacht nog heel even dat Paco ook zou komen: "Er zouden twee dames van de KRO komen. Ik hoopte dat hij meekwam, maar ze zijn toch niet langsgeweest." Erg verdrietig is hij daar niet om, want zaterdag vliegt Kerste weer naar Madrid om Paco op te zoeken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.