Reconstructie van ramkraak op wapenwinkel The Gearshed in Kaatsheuvel in Bureau Brabant

15 juni 2015 om 21:15
nl
De politie is nog steeds op zoek naar de daders van de ramkraak op wapenwinkel The Gearshed in Kaatsheuvel. In Bureau Brabant was maandag een reconstructie van de ramkraak te zien.
Geschreven door

De daders reden bij de ramkraak op 10 april met een vrachtwagen door de gevel. Ze namen een aantal wapens mee en gingen er vandoor in een witte Audi stationwagen. De politie achtervolgde de daders nog, maar ze wisten te ontkomen.
Vrachtwagen gestolenEen uur voor de ramkraak wordt de Audi door camerabeelden vastgelegd op industrieterrein De Haven in Waalwijk. Zo’n twintig minuten later is de auto opnieuw in beeld, gevolgd door een vrachtwagen. De vrachtwagen is gestolen op het industrieterrein.
Via Sprang-Capelle rijden de auto en vrachtwagen richting de Frankrijkstraat in Kaatsheuvel. Ondanks dat er betonnen paaltjes voor de winkel staan om een ramkraak te komen, rijdt de vrachtwagen achteruit door de gevel. De vrachtwagen is net hoog genoeg om over de paaltjes heen te rijden.
Hoge snelheidNa de ramkraak vliegt de vrachtwagen in brand. De daders vluchten met hoge snelweg in de Audi, die nog kort wordt achtervolgd door toegesnelde agenten. Zij verliezen de auto echter uit het oog.
Bij de ramkraak werden meerdere wapens meegenomen, van verschillende types en verschillende kalibers. Een van de wapens is een pistool met roze handgreep. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben, om contact op te nemen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.