Sport maandag: FC Eindhoven haalt Mo Allouch weg bij concurrent FCK De Hommel

15 juni 2015 om 22:10
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor zaalvoetballer Mo Allouch en dartster Anneke Kuijten.
Geschreven door

'Mo is terug waar hij hoort'Zaalvoetbalclub FC Eindhoven neemt Mo Allouch over van FCK De Hommel. Met de Bossche club verloor hij enkele weken geleden de strijd om de landstitel. Die schaal ging naar Eindhoven. Allouch kwam een aantal jaren geleden ook al uit voor de Eindhovense topclub. "Hij stond aan de basis van onze eerste grote successen", vertelt directeur Anil Badloe van FC Eindhoven. "Hij is terug waar hij behoort te spelen.” Enkele maanden geleden haalde FC Eindhoven ook Jordany Martinus al terug. Hij komt over van TPP Rotterdam.  
Kuijten naar World MastersAnneke Kuijten heeft zich geplaatst voor het World Masters-toernooi in oktober. De Eindhovense dartster heeft met haar prestaties de laatste maanden voldoende punten binnengehaald om te worden toegelaten. Het World Masters-toernooi is een van de grootste toernooien van de bond BDO, naast Lakeside. Dat is het officieuze WK van de bond BDO

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.