PSV heeft Deens talent Nikolai Laursen binnen, maakt overstap van IF Brøndby

15 juni 2015 om 22:54
nl
PSV heeft maandag de zeventienjarige Deense aanvaller Nikolai Laursen gecontracteerd. De linkspoot die het liefst op rechts speelt, komt van IF Brøndby waar hij afgelopen seizoen een paar wedstrijden in de hoofdmacht speelde.
Geschreven door

Laursen is maandag medisch gekeurd en heeft een contract voor drie jaar getekend. PSV betaalt ongeveer 1 miljoen euro.
'Laursen al langer in het vizier'Technisch manager Marcel Brands vertelde maandag dat PSV de jonge Deen al anderhalf jaar op het oog heeft en al eerder een poging heeft gewaagd. Destijds wilde de jongen nog niet naar het buitenland.
De Deen begint waarschijnlijk eerst bij Jong PSV in de Jupiler League. "Het is een heel jonge jongen die we rustig de tijd geven", aldus Brands. De jongeling kiest bewust voor de Nederlandse competitie terwijl er internationaal meer belangstelling was, aldus de technisch manager.    'Hier heb ik op gewacht'Laursen debuteerde op zestienjarige leeftijd in het eerste van Brøndby tijdens een bekerduel. Hij ondertekende het contract maandag in het bijzijn van zijn ouders. "Hier heb ik op gewacht, zei hij tegen PSV TV. [YouTube:body:https://youtu.be/JTl7ed43dow]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.