Video

Naakte man in auto valt kind lastig in Budel, basisschooldirecteur waarschuwt ouders

16 juni 2015 om 09:45
nl
Een naakte man in een auto heeft vrijdag in Budel een kind lastiggevallen. De man is gezien in de Burgemeester van Houtstraat vlakbij basisschool De Boogurt. Hij zat in een oude, lichtblauwe auto. De directeur van de school waarschuwt met een e-mail de ouders en verzorgers van kinderen.
Geschreven door

Volgens de directeur is de naakte man ook gesignaleerd in de Nieuwstraat. Hij zou daar zijn gezien in de buurt van IJssalon Pierre.
'Verdachte situaties melden'"We vragen u alert te zijn", zegt directeur Huub Compen in de mail. Hij roept op verdachte situaties door te geven aan de politie op het telefoonnummer 0900-8844. "Noodsituaties uiteraard melden via 112", eindigt hij de mail.
Kenteken noterenJongerenwerker Jeroen Janssen begeleid de kinderen die de naakte man in de auto hebben gezien. "Het beste is om een foto van de auto te maken en het kenteken te noteren, maar daar denk je op dat zo'n moment natuurlijk niet aan", zegt hij.
De kinderen hebben het incident in de klas besproken en maken het volgens Janssen goed. Hij zegt dat als zoiets gebeurd je bij het eerste beste huis mag aanbellen voor hulp. Ook alarmnummer 112 bellen is in zo'n geval geen enkel probleem, zegt de jongerenwerker.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.