Geen alcohol gevonden in bloed Mario de V. daags na dodelijk ongeval Empel - Omroep Brabant

Geen alcohol gevonden in bloed Mario de V. daags na dodelijk ongeval Empel

16 juni 2015 om 11:33 • Aangepast 25 april 2020 om 04:56
nl
In het bloed van de 26-jarige Mario de V. uit Rosmalen die wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijk ongeluk in Empel, is geen alcohol aangetroffen. Dit blijkt uit onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut.
Geschreven door

Volgens justitie betekent deze uitslag niet dat De V. geen alcohol op had toen hij op 17 mei met zijn auto tegen een andere auto botste op de Empelseweg in Empel. De verdachte meldde zich namelijk pas een dag na het dodelijk ongeluk bij de politie waardoor zijn bloed toen pas kon worden onderzocht.  
Volgens een woordvoerder van justitie is het nu alleen nog mogelijk om vast te stellen of De V. gedronken had op basis van bijvoorbeeld getuigenverklaringen van mensen die hem hebben zien drinken. Ook geeft ze aan dat er nog bloedonderzoek wordt gedaan om vast te stellen of de Rosmalenaar onder invloed was van drugs toen het ongeluk gebeurde.
Frontaal op elkaarBij het ongeluk op de Empelseweg kwam een 78-jarige vrouw uit Den Bosch om het leven. Haar 80-jarige echtgenoot die bij haar in de auto zat, raakte zwaargewond. De auto's van het echtpaar en van De V. botsten in volle vaart frontaal op elkaar. Daardoor vloog de Mercedes van de man uit Rosmalen in brand.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.