PSV kan Karim Rekik kopen van Manchester City, prijskaartje geen onoverkomelijk probleem

16 juni 2015 om 12:33
nl
PSV kan Karim Rekik kopen van Manchester City. De Engelse club zou naar verluidt een bedrag tussen de drie en vijf miljoen euro voor de voetballer willen ontvangen. Volgens het Eindhovens Dagblad zou PSV ook zo'n bedrag voor Rekik willen betalen.
Geschreven door

Er is echter een kaper op de kust. Rekik wordt nadrukkelijk gevolgd door het Franse Olympique Marseille. De 20-jarige verdediger neemt, zo is de verwachting, binnen nu en een paar weken een beslissing over zijn toekomst.
Rekik speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor PSV. Met de Eindhovense club werd hij afgelopen seizoen landskampioen. Hierdoor is het zeker dat PSV volgend seizoen in de Champions League speelt.
Ambitie om in de Champions League te spelenIn het voetbalpraatprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant gaf Rekik onlangs aan graag in de Champions League te willen spelen. "Hoe mijn toekomst er uitziet heeft met verschillende partijen te maken", zei de voetballer toen. "Daar heeft City een belangrijke rol in en ikzelf natuurlijk ook."
Rekik heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2016 in Engeland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.