Jerry van Ewijk in beeld bij NAC bij vertrek Tighadouini, Michael Dingsdag tekent voor twee jaar

16 juni 2015 om 12:48
nl
NAC Breda heeft interesse in Jerry van Ewijk. De 24-jarige vleugelaanvaller is in beeld mocht sterspeler Adnane Tighadouini bij de Bredase club vertrekken. Van Ewijk promoveerde onlangs met De Graafschap naar de eredivisie, maar krijgt in Doetinchem geen nieuw contract.
Geschreven door

Jerry van Ewijk maakte afgelopen seizoen achttien doelpunten voor De Graafschap. Desondanks moet de aanvaller vertrekken uit Doetinchem.
TighadouiniVolgens NAC staat Van Ewijk op het lijstje met spelers die in aanmerking komen voor een contract als sterspeler Adnane Tighadouini vertrekt.
Tighadouini, die nog een doorlopend contract heeft in Breda, gaf afgelopen seizoen al aan dat hij hogerop wil. Tot nu toe is alleen van het Italiaanse Udinese bekend dat het interesse heeft in de vleugelaanvaller.
Michael DingsdagMichael Dingsdag heeft dinsdag een tweejarig contract getekend bij het onlangs gedegradeerde NAC. De verdediger, zoals Omroep Brabant al eerder wist, komt voor twee seizoenen naar Breda met een optie voor een derde. Hij wordt maandag medisch gekeurd.
"Ik wil graag helpen om NAC er weer bovenop te krijgen", zegt Dingsdag op de website van de club. "Het is een authentieke club, het stadion zit altijd vol, ook in moeilijke tijden."
Robert Maaskant heeft een belangrijke rol gespeeld bij het besluit van Dinsgdag om voor NAC te kiezen. "Hij is naar Zwitserland gekomen. We hebben een goed gesprek gehad."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.