Tim van het Hof nieuwe fractievoorzitter van D66 Breda

16 juni 2015 om 23:00
nl
De 26-jarige Tim van het Hof is de nieuwe fractievoorzitter van D66 Breda. Hij volgt Paul de Beer op die begin dit jaar liet weten dat het tijd was voor een opvolger.
Geschreven door

Van het Hof zit pas sinds vorig jaar in de gemeenteraad van Breda. Hij studeert bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg.
'Verder werken aan een prachtig Breda'"Vanaf 2013 ben ik me meer en meer gaan verdiepen in de Bredase politiek”, aldus Tim van het Hof. “Bij de raadsverkiezingen in 2014 stond ik op de derde plaats en die positie gaf me extra het gevoel dat er sprake was van een match tussen D66 Breda, de lokale politiek en mijzelf."[Tweet:body:https://twitter.com/Tim88H/status/610842811840262145]"Ik ga de komende jaren vol energie aan de slag met onze actieve fractie om met ons verkiezingsprogramma in de hand verder te werken aan een prachtig Breda. Een stad die zich in mijn ogen moet onderscheiden door een gevarieerd cultureel en onderwijsgericht aanbod voor jong en oud, ruimte biedt voor duurzame initiatieven en een gezonde gemeentelijke organisatie.”[YouTube:body:https://youtu.be/bz_WPZwvIZ4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.