Video

Dick Jaspers wil driebanden sexy maken 'Misschien speel ik wel in shirt van FC Den Bosch'

16 juni 2015 om 23:58
nl
Driebanden, het heeft nou niet bepaald een jong imago. Vandaar dat wereldtopper Dick Jaspers een plan heeft: zaterdag organiseert hij in De Hazelaar in Rosmalen het zogeheten 'Emma Solutions Crazy Billiards Toernooi.' Driebanden, maar dan aantrekkelijker.
Geschreven door

Kortere partijtjes, veel deelnemers en een ouderwetse knock-out. Het moet gezegd, Jaspers doet er alles aan om meer spektakel aan te bieden tijdens het driebanden. Iedereen die wil mag tijdens het Crazy Billiards Toernooi meedoen, de winnaar mag 2500 euro mee naar huis nemen.
Flitsend"Ik wil het driebanden hervormen", zegt Jaspers. "Het moet flitsend worden, we moeten oude denkpatronen doorbreken. Anders bereiken we nooit jonge mensen."
Want, als er niks gebeurt kan de sport zomaar uitsterven. Wie tijdens toernooien rondkijkt, waant zich af en toe in een bejaardentehuis. Vandaar dat Jaspers de sport ook wat losser wil maken. "Zaterdag krijgt degene die de meest originele outfit aantrekt, een prijs van 250 euro", zegt de vedette in het driebanden.
FC Den BoschHoewel de oude garde nog een beetje moet wennen, kan Jaspers wellicht zelf het voorbeeld geven: zou het niet mooi zijn als hij daar staat in een shirt van FC Den Bosch, de club van technisch directeur Fred van der Hoorn, die de loting deed? "Ha, misschien, het is een optie", zegt Jaspers. "Fred heeft een perfecte loting gedaan, dus wie weet, misschien pak ik zelf wel die bonus."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.