Seksshop Pabo trekt zich terug uit voetbal; relatie met NAC Breda is over

17 juni 2015 om 18:41
nl
Pabo, de grootste online seksshop van Europa, trekt zich na een jaar terug uit het Nederlandse voetbal. Voor het Bredase NAC betekent dat een sponsor minder. Het idee om voetbalclubs te gaan sponsoren werd een jaar geleden in Breda geboren, Pabo bracht in die samenwerking onder meer geel-zwarte NAC-lingerie uit. "We gaan onze pijlen nu ergens anders op richten", zegt Peter Vermeulen van Pabo.
Geschreven door

De degradatie van NAC is niet de reden waarom Pabo stopt met sponsoring. De leverancier van lingerie en seksspeeltjes verlaat de voetbalwereld voorlopig helemaal. Ook de aflopende contracten met FC Utrecht, ADO Den Haag, Excelsior, sc Heerenveen en FC Groningen worden niet verlengd.  
"De samenwerking met de voetbalclubs was goed", zegt Pabo-directeur Peter Vermeulen. "We hebben de supporters op goede momenten kunnen verrassen. Officieel moeten we nog met de clubs praten. Ook met NAC is er nog geen gesprek geweest, maar de contracten lopen af."
AandachtPabo heeft met de sponsoring van NAC veel aandacht gegenereerd. Vooral het uitbrengen van geel-zwarte lingerie sloeg aan. "We hebben het een jaar gedaan en de campagne was heel succesvol", meent Vermeulen. "Het is bevallen, want we hebben ons merk goed neergezet in de voetbalwereld. Er is geen expliciete reden om te stoppen, we gaan onze pijlen nu ergens anders op richten."  
[Youtube:body:https://youtu.be/tsdhMbn2__o]
ToekomstToch sluit seksshop Pabo niet uit dat het bedrijf in de nabije toekomst toch weer als sponsor terugkomt in het voetbal. "Wellicht denken we er over een poosje anders over. Als we een goed idee krijgen, kan dat altijd", aldus Vermeulen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.